Florilegium Header Include File Florilegium Menu Include file

Florilegium kan uw stem gebruiken...

De muziek is de moedertaal van het hart (Ernst Hohenemser).

Altijd welkom!

Het koor is een kleine en enthousiaste groep. Tijdens de repetities werken we hard, daarna is er de gezelligheid. Wij repeteren in Leuven (Kessel-Lo) op donderdagavond om 20u15.

De bedoeling is om een evenwicht te bewaren tussen de verschillende stemmen. 8 (max 10) zangers per pupiter is ons streefdoel.

Natuurlijk gebeurt het soms dat een zanger ermee stopt. Het is dan fijn om te kunnen terugvallen op een lijst van mensen die al hebben laten weten dat ze geïnteresseerd zijn om eventueel mee te zingen met Florilegium.

Beschik je over een goede stem, kun je vlot noten lezen en heb je een voorliefde voor oude, klassieke en/of modernere muziek? Stuur dan gerust een berichtje naar info@florilegium.be. In functie van de mogelijkheden van het moment nodigen we je graag uit om vrijblijvend drie repetities bij te wonen.

Blijf je dan nog Florilegium leuk vinden, dan zal je een stemtest moeten afleggen bij onze dirigente. Zij beslist of je wel of niet op de reservelijst kan komen.

Als er plaats is in het koor dan pas kan het bestuur jou vragen om definitief lid te worden van Florilegium vzw, na betaling van jouw lidgeld.

Ter info: Voor het moment zijn we op zoek naar een tenor. Alle andere pupiters zijn volzet.