Ons hele leven zou muziek zijn als we op elk ogenblik de juiste tonen zouden kunnen vinden (John Ruskin)

Beste koorleden

Het programma dat we zullen zingen in de gevangenis:
- Palestrina: Sicut cervus (nieuw, onder voorbehoud van de repetitie van volgende week)
- Tallis: If ye love me (nieuw sinds vandaag, komt in orde)
- Purcell: O be joyful
- Mendelssohn: Nunc dimittis
- Mendelssohn: Verleih uns Frieden

Graag de laatste drie partituren terug meebrengen vanaf volgende week.

Via deze weg ook nog eens proficiat voor de concerten van vorig weekend. Ondanks de wat kortere voorbereidingstijd, en het gegeven dat het niet echt “ons” project was, hebben we muzikaal een meer dan behoorlijk resultaat neergezet. Ook de samenwerking met Kortrijk was uiteindelijk best geslaagd, ook in de gezamenlijke stukken. Bedankt voor al jullie inzet en flexibiliteit! De komende maanden worden wat rustiger, en gebruiken we om ons kerstprogramma vanaf nu al naar een zeer hoog niveau te brengen.

Zoals daarnet nog eens aangegeven: onze kerstconcerten vinden plaats op zondag 2 december in Wellen (aansluitend bij ons koorweekend) en zondag 9 december in Leuven, telkens om 15 u. in de namiddag. Graag met stip noteren!

Alle repetities zijn uiteraard cruciaal, maar dat geldt alvast a fortiori voor donderdag 22 november (met harp) en zaterdag 1 december (eerste dag van ons koorweekend).

Vriendelijke groeten
Simon

Flori Feets 2018

Dit jaar zullen we ons werkjaar afsluiten in de tuinen van Marnix en Christiane op Zaterdag 23 juni vanaf 11 uur. Dit is in de Milsestraat 97, 3053 in Haasrode. Meer details later.

Koorweek-end 2018 -2019

OPGELET: De data voor 2018 zijn aangepast: on weekend gaat door op 1 en 2 december 2018 Zoals Simon het vermeld vergeet ook niet dat we een concert zingen de zondag om 15 uur in Wellen

In 2019 is er geen verandering, het blijft 28 en 29 september 2019.

 

 

Twee nieuwe e-mail address

Als je een mail naar alle actieve zanger wilt sturen gebruik dan gewoon leden@florilegium.be en uw mail vertrekt direct naar de 25 e-mail addressen. Hier vindt je de lijst van wie opgenomen is in die distributielijst.

Hetzelfde bestaat nu voor de beheerders. via beheerders@florilegim.be wordt uw mail naar de huidige beheerders opgestuurd (Fried, Inge, Anji, Nancy, Dirk en Simon)

Nieuwe richtlijnen voor de zangers

De voorgestelde nieuwe versie van de richtlijnen voor zangers, gebaseerd om ons huishoudelijk reglement die goedgekeurd werd door de Algemene Vergadering op 31 augustus 2017 is dus vanaf nu geldig voor iedereen.

Florilegium hk

Florilegium hk

Wil je iets delen met de andere koorleden of bezoekers van deze site, stuur mij dan uw teksten... Klik hier en ik vind wel een plaats op de site om die te publiceren...

Vergeet niet jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo kan ik uw gegevens ook opnemen in de groep "zangers" van onze mailinglist.

Leden_Bkg