Ons hele leven zou muziek zijn als we op elk ogenblik de juiste tonen zouden kunnen vinden (John Ruskin)

Dag allemaal


Zoals gisteren gezegd, zullen we donderdag in het warme Herent repeteren. Ik heb 13 stoelen - dus breng alsjeblieft een klapstoeltje of tabouretje mee. 
Adres: Persilstraat 51 - groot gebouw met in het groot 51 in lichtbak erop. Je kan parkeren rondom - niet op het bovenplein.
Voor diegenen die er nog niet zijn geweest, het is een groot complex met verschillende gebouwen. De nummer 51 is de blok met de grijze toren. 
Ingang C bevindt zich links van die toren, links van de klimzaal en links van Headoffice. Ergens in het midden van het gebouw - klein trapje op en je bent er. Je mag aanbellen bij Douglas BVBA - als iedereen ongeveer tegelijk komt zal je wel zien waar het is. 

Anders bel me maar - 0497 43 95 43. Ik heb de buren verwittigd dat het mooie muziek ging zijn 😊
groetjes

Greet

 

Koorweek-end 2019

In 2019 is er geen verandering, het blijft 28 en 29 september 2019.

 

Nieuwe richtlijnen voor de zangers

De voorgestelde nieuwe versie van de richtlijnen voor zangers, gebaseerd om ons huishoudelijk reglement die goedgekeurd werd door de Algemene Vergadering op 31 augustus 2017 is dus vanaf nu geldig voor iedereen.

Florilegium hk

Florilegium hk

Wil je iets delen met de andere koorleden of bezoekers van deze site, stuur mij dan uw teksten... Klik hier en ik vind wel een plaats op de site om die te publiceren...

Vergeet niet jezelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo kan ik uw gegevens ook opnemen in de groep "zangers" van onze mailinglist.

Leden_Bkg