Tijd vliegt, maar jij bent de piloot....

Florilegium op 14 november 2012

Concert La Joie de vivre met De Symphonie uit Roermond.

 

 

Wat:

Meer praktische informatie en programma hier

 

Wanneer :

 • op Zondag 19 november 2017 om 15 uur in de Heilig Hart Kerk Blauwput in Leuven.

Florilegium hk


Plannen voor 2018

 • Concert rond drie grootmeesters uit de barok

  In samenwerking met professionele musici zal kamerkoor Florilegium een afwisselend concert brengen met barokmuziek van Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi en Jan Dismas Zelenka. Hoewel deze laatste componist op vandaag minder bekend is dan de twee anderen, werd hij door Bach zelf aanzien als een van de belangrijkste componisten van zijn tijd.

  Het programma bevat van Zelenka onder andere het Magnificat (SWV 107) en het Miserere (SWV 57) dat hij schreef voor koor, orkest en sopraan solo. Ook het Magnificiat (RV 610) van Vivaldi staat op het programma, terwijl Florilegium in het oeuvre van Bach onder meer aan de slag gaat met delen uit de prachtige cantate “Ich hatte viel Bekümmernis” (BWV 21)

  We zoeken nog sponsors die ons daarbij willen helpen, via een financiële bijdrage of via organisatoren die bereid zijn om één of meerdere concerten te plannen. De uitkoopsom is bespreekbaar via info@florilegium.be of bekijk deze projectfiche

  Wanneer:

  Op zaterdag 3 maart 2018 om 19.00 uur in Brugge en op zondag 4 maart om 16 uur in Leuven

  Florilegium hk

Wanneer zingen andere koren...?

Florilegium krijgt af en toe uitnodigingen van andere koren uit de regio. Wij publiceren graag hun uitnodigingen en de link naar hun sites.

Elk koor uit de regio kan natuurlijk zelf vragen om hun concerten hier te promoten. Stuur uw gegevens en info door naar webmaster@florilegium.be

Florilegium hk


 

Florilegium hk

 

 
s