Tijd vliegt, maar jij bent de piloot....

Florilegium op 14 november 2012

 

Florilegium hk

Dec 2018: On Christmas Night - Kerstmuziek uit de 20ste eeuw

Met dit programma duikt kamerkoor Florilegium in de rijke traditie van Engelse kerstmuziek, met originele bewerkingen van oude kerstliederen, en de bekende Ceremony of Carols van Benjamin Britten als centraal werk. Hierin krijgt het dameskoor gezelschap van een harp, die ook de andere bewerkingen voorziet van een mix van warme akkoorden tot virtuoze glissando’s.

De motetten die de Franse componist Francis Poulenc componeerde op teksten rond het thema van Kerstmis vormen in hun verstilling een mooi contrast met de vaak uitbundige Engelse zettingen.

Een concertprogramma dat de donkerste dagen voorziet van sprankelend licht en hartverwarmende harmonie.

Wanneer:

  • op zondag 2 december om 15 uur in de Parochiekerk Sint-Jan-de-doper van Wellen
  • op zondag 9 december om 15 uur in de kerk van Bovenlo, Heidebergstraat 262 in Leuven

We zoeken hiervoor ook nog sponsors die ons daarbij willen helpen, via een financiële bijdrage of via organisatoren die bereid zijn om één of meerdere concerten te plannen. De uitkoopsom is bespreekbaar via info@florilegium.be of bekijk deze projectfiche

    Florilegium hk

 

 

Wanneer zingen andere koren...?

Florilegium krijgt af en toe uitnodigingen van andere koren uit de regio. Wij publiceren graag hun uitnodigingen en de link naar hun sites.

Elk koor uit de regio kan natuurlijk zelf vragen om hun concerten hier te promoten. Stuur uw gegevens en info door naar webmaster@florilegium.be

Florilegium hk


 

Florilegium hk

 

 
s